GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Cabinet Nutritie

MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS!

Alimentele sunt prietenii omului daca au anumite calitati. Nu exista alimente bune sau rele, ci alimente prietenoase sau mai putin prietenoase. Depinde de noi sa stim sa le selectam si apoi sa le consumam corespunzator.

Daca ai problem cu greutatea, vrei sa slabesti sau doar sa iti schimbi stilul de viata in Cabinetul de Nutritie si Dietetica Medicala, Larisa Brinzei, nutritionist-dietetician licentiat te pote ajuta.

Consilierea nutritionala se va realiza in 3 etape:
   1. Prima etapa consta in evaluarea completa a starii de sanatate prin analize medicale a istoricului metabolic si nutritional, analiza compozitiei masei corporale (Body Composition DXA), stabilirea greutatii ideale, stabilirea etapelor de urmat in functie de organismul fiecarui pacient.
   2. In cadrul celei de-a doua etape,  impreuna cu pacientul se va intocmi un plan nutritional personalizat necesar pentru o perioada de o luna.
   3. A treia etapa presupune evaluarea permanenta a reactiei organismului fata de programul urmat si stabilirea obiectivelor pentru urmatoarele perioade.

De asemenea, nutritionistul-dietetician va poate ajuta in dietoterapia patologiilor legate de stil de viata: diabetul zaharat de tip 2, bolile cardiovasculare, gastrointestinale, boli ale ficatului, pulmonare, unele tipuri de cancere, intolerante alimentare, depresie, anxietate etc. 

Larisa Cristea - nutritionist dietetician