GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Info societate

INFORMATII SOCIETATE DORNA MEDICAL

Laboratoarele DORNA MEDICAL sunt acreditate conform ISO 15189/2013 si lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatura de ultima generatie, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinara acuratete a rezultatelor.

Laboratoarele lucreaza cu reactivi si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru toate analizele efectuate laboratoarele efectueaza controlul intern de calitate zilnic si control extern de calitate de cel putin patru ori pe an cu firme specializate in domeniu: ROEQALM, NOBIS, HEMATROM, TODY, BIO-GROUP MEDICAL SYSTEM.

Laboratorul din Vatra Dornei este condus de DR. Rodica Boca, medic primar medicina de laborator.

Laboratorul din Bistrita este condus de DR. Teodora Melinda Mariasiu si lucreaza dupa aceleasi standarde de calitate.

Laboratorul din Suceava are aceleasi compartimente, este acreditat RENAR conform ISO 15189:2013 si este condus de DR. Valerica Raica.

 

dornamedical analize medicale vatra dornei
dornamedical analize medicale vatra dornei

 Profesionalismul, tineretea colectivului si performantele aparatelor raspund in permanenta nevoilor si cerintelor dumneavoastra.
La noi puteti realiza :
-set complet de analize medicale
-controale de bilant pentru prevenirea oricarei imbolnaviri;
-monitorizarea afectiunilor cronice;
-analize medicale specifice expunerii la noxe diverse, periodic si la angajare;
-depistarea precoce a maladiilor incurabile;
-teste necesare pentru plecarea in strainatate, casatorie, adoptie, admitere la liceu, facultate, scoala de soferi, intrarea minorilor in colectivitate etc.

dornamedical analize medicale vatra dornei Dr. Rodica Boca

Din dorinta de a oferi pacientilor sai servicii medicale la standarde inalte de calitate, societatea Dorna Medical, in 2014, a deschis in Vatra Dornei o Policlinica moderna cu un Laborator de Radiologie si Imagistica, Stomatologie si  numeroase specialitati medicale.

Pentru mai multe detalii despre Policlinica Dorna Medical, va rugam click aici